​Kurti takoi kandidatët e LVV-së që ishin në balotazh: Mbajta shënim vërejtjet e tyre

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, sërish ka arsyetuar humbjen e qyteteve kryesore në zgjedhjet lokale. Kurti në një konferencë për medie tha se mbrëmë ka takuar 12 kandidatët që ishin në balotazh dhe ka marrë shënime për vërejtjet e tyre. Ai tha se defektet e humbjes së Prishtinës, Prizrenit dhe disa qyteteve të tjera … Continue reading ​Kurti takoi kandidatët e LVV-së që ishin në balotazh: Mbajta shënim vërejtjet e tyre