​Kurti për aksionin në veri: Qytetarët të mos bien pre e disa mediave serbe që mbrojnë krimin

​Kurti për aksionin në veri: Qytetarët të mos bien pre e disa mediave serbe që mbrojnë krimin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, reagoi pas aksionit të sotëm në veri të Mitrovicës duke thënë se i njëjti është i shtrirë edhe në pjesë të tjera të vendit. Kurti u shpreh se krimi dhe grupet kriminale nuk do të tolerohen dhe do të luftohen ndërsa do ta luftojnë edhe kontrabandën.

Kurti konfirmoi se aksioni i sotëm policor ka përfunduar ndërsa i bëri thirrje qytetarëve në komunën veriore të Mitrovicës që të mos bien pre e disa mediave në Serbi që e mbrojnë krimin, korrupsionin dhe kontrabandën dhe duan ta politizojnë dhe etnizojnë atë.

Postimi i plotë i Kurtit:

Aksion i Policisë kundër krimit e kontrabandës në Prishtinë, Pejë dhe në veri e jug të Mitrovicës


Herët në mëngjesin e sotëm, Policia e Kosovës, me qëllim të luftimit të kontrabandës ka filluar operacione bastisjeje në disa lokacione të ndryshme në Prishtinë, Pejë e Mitrovicë (si në jug ashtu edhe në veri).

Këto veprime policore janë paraprirë nga hetimet intensive dhe janë me urdhër e të bashkërenduara me prokuroritë dhe gjykatat kompetente. Janë sekuestruar mallra e dëshmi të tjera që paraqesin edhe prova materiale.

Krimi dhe grupet kriminale nuk do të tolerohen dhe do të luftohen. Kontrabandën do ta luftojmë e do ta parandalojmë.

Aksioni i sotëm policor ka përfunduar. U bëj thirrje qytetarëve në komunën veriore të Mitrovicës që të mos bien pre e disa medieve në Serbi që e mbrojnë krimin, korrupsionin dhe kontrabandën dhe duan ta politizojnë dhe etnizojnë atë.

Lexo edhe

Video

4 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: