​Kurti pas takimit me Escobar dhe Lajçak: Të ndalen menjëherë sulmet e grupeve kriminale në veri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pas takimit të mbrëmshëm me emisarët evropianë dhe amerikanë Miroslav Lajcak dhe Gabriel Escobar, ka thënë se rruga përpara është ndalimi i menjëhershëm i sulmeve nga ekstremistët dhe grupet kriminale serbe ndaj organeve të sigurisë, vendore dhe ndërkombëtare, si dhe ndaj gazetarëve. Në komunikatën e Zyrës së kryeministrit, bëhet e … Continue reading ​Kurti pas takimit me Escobar dhe Lajçak: Të ndalen menjëherë sulmet e grupeve kriminale në veri