​Kurti mburret për 100 ditët: Janë kthesë drejt zhvillimit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është mburrur për punën e ekzekutivit në 100 ditët e para të punës. Në mbledhjen e Qeverisë, Kurti tha se kanë përmbushur premtimin bazë për menaxhimin me pandeminë dhe sigurimin e vaksinave për Covid 19.  Para vartësve të tij, kreu qeveritar përmendi si sukses “ringjalljen” ekonomike, angazhimin në implementimin e … Continue reading ​Kurti mburret për 100 ditët: Janë kthesë drejt zhvillimit