​Kurti: Kosova nuk ka alternativë tjetër përveç BE-së dhe NATO-s

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, zhvilloi vizitën e tij të parë zyrtare në Berlin, ku u takua me kancelarin e Gjermanisë, Olaf Scholz. Për Deutsche Welle ai flet mbi Procesin e Berlinit, dialogun e marrëdhëniet me Serbinë. Deutsche Welle: Zoti Kryeministër, erdhët në Berlin me ftesë të kancelarit Olaf Scholz, sepse Gjermania ka vendosur t’i japë një … Continue reading ​Kurti: Kosova nuk ka alternativë tjetër përveç BE-së dhe NATO-s