​Kurti dhe Stoltenberg diskutojnë për rolin e NATO-së në Kosovë

Të enjten sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka qëndruar në Kosovë ku u takua edhe me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin. Nga zyra e kryeministrit kanë treguar se në takim mes Kurtit e Stoltenberg u diskutua për rolin e NATO-së në Kosovë dhe bashkëpunimin me institucionet për sigurinë në vend. Citohet që Kryeministri … Continue reading ​Kurti dhe Stoltenberg diskutojnë për rolin e NATO-së në Kosovë