​Kurteshi imiton Dakën dhe e quan injorante

Mbledhjet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve tashmë shpesh shoqërohen me debate të ashpra, sidomos me kryetares së KQZ-së Valdete Daka dhe përfaqësuesve të LVV në këtë institucion.

Në mbledhjen e sotme, Sami Kurteshi imitoi Dakën duke thënë se i ikën përgjegjësisë.

“Kur është çështja e marrjes së përgjegjësisë ju keni deklaruar që KQZ-ja është turp kolegjial, nuk marrë vendime vet. Kur është çështja tek titullari i informatave që duhet t’i dinin anëtarët e KQZ-së nuk është më trup kolegjial”, tha Kurteshi.


Ndërsa, më pas Kurteshi e quajti Daken edhe injorante duke thënë se nuk e di të bëjë dallimin mes kryetares dhe kryesueses.

“Kjo kryesuese që i thotë vetit kryetare, nuk është kryetare, sepse kjo është injorante dhe nuk dinë me bo dallimin çka është kryetare dhe kryesueses”, deklaroi ai.

E gjithë ky debat nisi pas njoftimit që dha Daka se Prokuroria Speciale ka nisur hetimet për disa vota nga diaspora por që nuk dha informacione të detajuara.

Lexo edhe

Video

error: