​Kryeministri i Kroacisë: Jemi me familjet e viktimave dhe autoritetet e Kosovës

Kryeministri kroat, Andrej Plenkovic ka reaguar pas aksidentit fatal të autobusit të kompanisë “Deva Tours” në Brod të Kroacisë, ku raportohet deri më tani për 10 viktima. Plenkoviç shprehu ngushëllime për familjet e viktimave, te tha se janë me familjet e viktimave dhe autoritetet e Kosovës “Me trishtim të madh morëm lajmin për aksidentin e … Continue reading ​Kryeministri i Kroacisë: Jemi me familjet e viktimave dhe autoritetet e Kosovës