​Krokodili që ka jetuar 110 milionë vjet më parë

​Krokodili që ka jetuar 110 milionë vjet më parë

Shkencëtarët më 25 tetor 2001, kanë gjetur mbetjet e një krokodili që ka jetuar 110 milionë vjet më parë.


Kafsha e gjetur në Gadoufaoua Nigeri, ishte e gjatë 12 metra dhe peshonte rreth 8 tonë.

Dieta e kësaj kafshe, sipas studiuesve, përbëhej nga një përzierje e gjahut në tokë dhe ujë.

Lexo edhe

Video

error: