​Krasniqi zotohet për bashkëpunim me komunat

​Krasniqi zotohet për bashkëpunim me komunat

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi iu është zotuar komunave për bashkëpunim të mirëfilltë dhe plotësim të kërkesave të tyre.


Gjatë debatit “Fol Hapur”, ministri tha se do të angazhohet në implementimin e kontratës kolektive, që është njëra prej kërkesave kryesore të nivelit lokal.

Për të cilën tha se në të ardhmen do të ketë kod të veçantë buxhetor.

Lexo edhe

Video

error: