​Krasniqi: Qeveria dështoi në menaxhimin e pandemisë, hapi ahengjet e mbylli shkollat

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka kritikuar qeverinë Kurti për keq-menaxhim të pandemisë dhe keq-administrim të të pandemisë.   Në seancën e parë plenare të sesionit vjeshtor Kryetari  PDK-së, Krasniqi tha se kryeministri Kurti refuzoi bashkëpunimin me partitë opozitare. Krasniqi tha se po ashtu se Qeveria i hapi në verë dasmat dhe ahengjet për t’i … Continue reading ​Krasniqi: Qeveria dështoi në menaxhimin e pandemisë, hapi ahengjet e mbylli shkollat