​KPM: Organet e drejtësisë të zbardhin rastin e zyrtarit të dyshuar për marrje ryshfeti

Është arrestuar të martën drejtori i Administratës dhe Financave në Komisionin e Pavarur të Mediave (KPM) me dyshimin e marrjes së ryshfetit në vlerë prej 8 mijë euro me premtimin se do të ndikoj në mosndëshkimin e një subjekti biznesor. Pas arrestimit KPM ka ftuar institucionet që të merren me rastin deri në zbardhjen e … Continue reading ​KPM: Organet e drejtësisë të zbardhin rastin e zyrtarit të dyshuar për marrje ryshfeti