​Kosova dhe Shqipëria dakordohen për njohje të diplomave dhe abetaren e përbashkët

Kosova dhe Shqipëria dakordohen për njohje të diplomave dhe abetaren e përbashkët. Qeveria e Republikës së Kosovës dhe ajo e Shqipërisë në mbledhjen e sotme të dy qeverive që u mbajtë në Elbasan u dakorduan edhe për njohjen dhe njehsimin reciprok të diplomave,  certifikatave dhe gradave shkencore të lëshuara nga institucionet e arsimit të lartë … Continue reading ​Kosova dhe Shqipëria dakordohen për njohje të diplomave dhe abetaren e përbashkët