​Kosnett në “Paradën e Krenarisë”: Anëtarët e komunitetit akoma përballen me diskriminim

​Kosnett në “Paradën e Krenarisë”: Anëtarët e komunitetit akoma përballen me diskriminim

Në “Paradën e Krenarisë” mori pjesë edhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Kosovë, Philip Kosnett.

Ai thotë se anëtarët e komunitetit LHBTQI+ ende po përballen me diskriminim dhe margjinalizim.

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, ka marrë pjesë në “Paradën e Krenarisë” që është organizuar në Prishtinë


“Teksa festojmë kontributet e anëtarëve të komunitetit LGBTQI +, anëtarët e komunitetit akoma përballen me diskriminim dhe margjinalizim. Miqtë, fqinjët dhe anëtarët e familjes sonë meritojnë respekt të barabartë, pavarësisht se kush janë apo kë duan. Krenaria 2021”, ka shkruar Kosnett në Twitter.

Lexo edhe

Video

error: