​Konstituohet komisioni hetimor i shumicës për energjinë për periudhën 2006-2022

​Konstituohet komisioni hetimor i shumicës për energjinë për periudhën 2006-2022

Konstituohet komisioni hetimor parlamentar i propozuar nga Grupi Parlmanetar i Vetëvendosjes në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.

Kryesues i këtij komisioni është deputeti Hajdar Beqa nga PDK-ja.

Anëtari tjetër nga kjo parti është edhe Rashit Qalaj.

Nga Lëvizja Vetëvendosje (LVV), anëtarë të këtij komisioni janë deputetët Armend Muja, Haki Abazi, Arbër Rexhaj, Halil Thaçi (zëvëndëskryesues i Komisionit) Armend Muja.


Ndërsa nga LDK anëtarë janë Armend Zemaj dhe Rezarta Krasniqi.

Nga AAK-ja anëtare është deputetja Time Kadrijaj. Prej Listes Serbe (LS) anëtar është Ljubinko Karadziq, si dhe nga grupi multietnik anëtare është Duda Balje.

Në këtë mbledhje deputetët janë dakorduar për shtyrjen e votimit të Planit të veprimit deri në një mbledhje tjetër (të hënën).

Në seancën e 5 majit, mes mospajtimeve e debateve, Kuvendi kishte formuar dy komisione hetimore për energjinë elektrike.

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • […] TV je imelo velik odziv na Kosovu zaradi Martina Berišaja. Na Kosovu so sicer pred tednom dni res ustanovili dve preiskovalni komisiji (povezava). Komisiji bosta preiskovali energetski sektor v državi. Ker sta bili komisiji šele […]

Komentet janë të mbyllura.