​Komisioni për Ekonomi mbahet me dyer të mbyllura

​Komisioni për Ekonomi mbahet me dyer të mbyllura

Në Komisionin Parlamentar për Ekonomi, me kërkesë të auditorit të Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) po mbahet me dyer të mbyllura për media diskutimi lidhur me auditimin “Ndikimi i investimeve kapitale në zvogëlimin e humbjeve të ujit dhe përmirësimin e shërbimeve në KRU-të”.


Pas kësaj pike, komisioni do të shqyrtojë raportin vjetor të performancës të ofruesve të shërbimit të ujit për vitin 2021 dhe raportin për gjashtë mujorin e parë të vitit 2022.

Lexo edhe

Video