​Komisioni miraton vendimin e Qeverisë për buxhetin e shtatë komunave

​Komisioni miraton vendimin e Qeverisë për buxhetin e shtatë komunave

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere  ka miratuar vendimin e Qeverisë për aprovimin e kërkesës për miratimin e Buxhetit për Komunat: Gjakovë, Prizren, Suharekë, Malishevë, Vushtrri, Mitrovicë dhe Podujevë pas aprovimit të Buxhetit për vitin 2022 nga Kuvendet Komunale.


Këtë vendim e ka arsyetuar ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, i cili theksoi se këto komunat kanë respektuar kufijtë buxhetor të përcaktuar nga Ministria e Financave.

Lexo edhe

Video