​Këto pesë shenja tregojnë se keni të bëni me një psikopat

​Këto pesë shenja tregojnë se keni të bëni me një psikopat

Dhuna mund të marrë forma dhe forma të panumërta. Mund të jetë jo vetëm fizik ose seksual, por edhe emocional.

Dy llojet e para të dhunës mund të lënë shenja në lëkurën tuaj dhe t’i bëjnë ato më të lehta për t’u njohur, por e fundit lë plagë të padukshme, por po aq shkatërruese në shpirtin tuaj.

Për më tepër, gratë shpesh nuk janë në gjendje të njohin një psikopat emocional edhe duke e parë, veçanërisht kur e duan, pasi dashuria mund të përjashtojë të menduarit logjik edhe në njerëzit më të pjekur.

Këto janë 5 shenjat më të zakonshme që keni të bëni me një manipulues emocional. Dhe nëse i dashuri juaj ka gjithçka, ose disa prej tyre – vraponi ndërsa është koha!


1. Ata vazhdimisht përpiqen t’ju tregojnë një realitet tjetër

2. Çfarëdo e keqe që ndodh, ju jeni fajtor

3. Shpesh ju bën të qani

4. Ju heq gjithçka që keni pasur para se ta takonit

5. Ju detyron të besosh se gjithmonë po gabon

Lexo edhe

Video