​Këto fjalë nuk duhet t’ia thoni asnjëherë partnerit tuaj

​Këto fjalë nuk duhet t’ia thoni asnjëherë partnerit tuaj

Për disa prej nesh, një lidhje dashurie duket sikur luan video-lojëra. Ata thjesht kënaqen me këtë përvojë, pa “lexuar ndonjë udhëzim”.

Sidoqoftë, kur jeta bëhet e ftohtë dhe e ashpër, zemërimi dhe fjalët e pakontrolluara zakonisht vijnë në skenë. Në këto situata, me një të dashur para jush, ka gjëra që nuk duhet t’i thoni kurrë, pasi me siguri do të pendoheni.

Nuk më bën të lumtur

Është e vërtetë që lumturia jonë nuk duhet të shoqërohet me bëmat e të dashurit tonë, por nuk është këtu çështja. Kjo fjali është një zgjedhje e tmerrshme e fjalëve, e cila do ta bëjë partnerin tuaj të rishikojë veprimet e tij pa ndonjë arsye vetëm sepse aktualisht ndiheni të pakënaqur.

Dil jashtë

Në të gjitha rastet e tjera, kjo është një deklaratë shkatërruese që nuk zgjidh asgjë. Thjesht duke i thënë që të largohet nga shtëpia do të thotë që po ikën nga telashet.


Familja juaj është e çmendur

Është absolutisht e parëndësishme nga emrat që partneri juaj i quan anëtarët e familjes së tij. Mos harroni se këta janë njerëz që partneri juaj i do, me të cilët ai u rrit dhe që ishin gjithçka në jetën e tij para jush, pa marrë parasysh sa janë afër zemrës suaj.

Ti ke ndryshuar

Ju kurrë nuk duhet t’i tregoni partnerit tuaj se ai ka ndryshuar, pasi mendoni se, dikush tjetër ka ndryshuar dhe kjo jeni ju. Ne të gjithë po ndryshojmë në një masë të madhe ose më të vogël. Deklarata të tilla njerëzit shpesh u bëjnë partnerëve të tyre kur nuk pajtohen me disa nga veprimet e tyre. Sidoqoftë, në vend të kësaj ju duhet të flisni për ato që ju shqetësojnë.

Qëndroj me ty vetëm për shkak të fëmijëve

Nëse vërtet nuk ju intereson më partneri juaj, ky lloj mesazhi nuk ka kuptim pasi nuk duhet të vuani pakënaqësi në martesë për shkak të fëmijëve. Nëse jeni martuar pa dashuri, është e pashmangshme që fëmijët tuaj do ta ndiejnë atë. Nga ana tjetër, nëse thjesht jeni i zemëruar, një fjali si kjo do të dëmtojë thellë partnerin tuaj, pasi së pari nuk është e vërtetë, dhe kur zemërimi juaj të kalojë, ai do të mbetet me kujtesën e fjalëve tuaja.

Lexo edhe

Video