​Kelmendi: Kroacia ngriti shtab emergjent, kujdes maksimal për të lënduarit

Pas ngjarjes tragjike që ndodhi mëngjesin e së dielës ku humbën jetën dhjetë persona, institucionet e Republikës së Kosovës që nga mëngjesi janë në kontakt të vazhdueshëm me autoritetet kroate. Kështu deklaroi zëdhënësja e Qeverisë së Kosovës, Rozafa Kelmendi, e cila tha se autoritetet kroate kanë marrë të gjitha masat e nevojshme për kujdesin dhe … Continue reading ​Kelmendi: Kroacia ngriti shtab emergjent, kujdes maksimal për të lënduarit