​Kadrijaj: Rishikimi i buxhetit është bërë sipas preferencave politike të LVV-së

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Time Kadrijaj ka thënë se rishikimi i  buxhetit është bërë sipas preferencave politike të Lëvizjes Vetëvendosje. Ajo madje kërkoi edhe më shumë mbështetje financiare për sektorin e kulturës dhe sportit. Ndërsa, lidhur me deklarimin e ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu se ujësjellës “Hidrodrini” … Continue reading ​Kadrijaj: Rishikimi i buxhetit është bërë sipas preferencave politike të LVV-së