​Joseph për KosovaPress: Takimi i Berlinit s’do të ndryshojë shumë dinamikën e dialogut

Takimi në Berlin ishte i rëndësishëm në “thyerjen e akullit” pas rritjes së retorikës armiqësore midis Serbisë dhe Kosovës. Me një takim të tillë, si Kurti ashtu edhe Vuçiq u vunë në pozitën që duhej të ndryshonin gjuhën e tyre dhe të shprehnin një qëndrim pozitiv në parim ndaj dialogut të udhëhequr nga BE-ja, kështu … Continue reading ​Joseph për KosovaPress: Takimi i Berlinit s’do të ndryshojë shumë dinamikën e dialogut