​Insiston Quni: Nëse është nevoja edhe gjunjëzohem, vetëm që të vazhdojë koalicioni

​Insiston Quni: Nëse është nevoja edhe gjunjëzohem, vetëm që të vazhdojë koalicioni

Pavarësisht deklarimeve të nënkryetarit të LDK-së, Agim Veliu për rrëzimin e Qeverisë Kurti, ministri Anton Quni që vjen po nga kjo parti, insiston që të vazhdohet qeverisja me VV-në.

Ai pas pauzës njëoreshe iu drejtua përsëri deputetëve duhe thënë se do të bëjë të pamundurën që ky koalicion të vazhdojë me punën.

Quni tha se nëse është në gjendje edhe të gjunjëzohet para të gjithë strukturave të LDK-së dhe deputetëve vetëm që të mos ndodh rrëzimi i qeverisë në këtë kohë.


Quni: Nëse ka nevojë edhe gjunjëzohem para deputetëve, vetëm që të vazhdohet koalicioni

“Unë nuk ju thash që e kam autorizimin dhe është e natyrshme që të ketë edhe brenda LDK-së dhe Kryesisë së LDK-së qëndrime të ndryshme lidhur me këtë temë. Unë e mora një rrezik përsipër duke e pasur parasysh situatën, duke pasur parasysh thirrjen e qytetarëve me rrezikun që po përballemi. Unë jam në gjendje që përkundër asaj që personalitet të LDK-së që shprehen rezerva për vazhdimin e koalicionit unë personalisht e marr përsipër nëse ka nevojë edhe gjunjëzohem para deputetëve, kryetarit, kryesisë dhe strukturave të LDK-së që të tregojnë gjenerozitet lidhur me situatën. Të njëjtën gjë e kërkoj edhe nga ju. Unë do ta bëj të pamundurën që të vazhdojë koalicioni, por të njëjtën gjë kërkoj edhe nga ju”, tha Quni.

Ai duke i replikuar deputetit të VV-së Rexhep Selimi, tha që të dyja taborët ta bëjnë punën e tyre.

“Ju kryeni punën tuaj ne tonën”, tha ai.

Lexo edhe

error: