​IKSHPK: Kemi rritje të rasteve me COVID, vendosni maskat

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka apeluar qytetarët që të bartin maskat në ambiente të mbyllura si dhe të vijojë vaksinimi pasi ka rritje të rasteve me sëmundje. “Kosova shënon këtyre ditëve rritje të rasteve të reja të COVID-19 por fatmirësisht nuk ka raste të vdekjeve nga kjo sëmundje. Në vende të … Continue reading ​IKSHPK: Kemi rritje të rasteve me COVID, vendosni maskat