​IKD konsideron se agjenda legjislative e Qeverisë Kurti është jo reale

​IKD konsideron se agjenda legjislative e Qeverisë Kurti është jo reale

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) po konsideron se 100 ditëshi i Qeverisë Kurti jo gjithherë ka reflektuar në vlerat e proklamuara nga Lëvizja Vetëvendosje.


Hulumtuesi në IKD, Gëzim Shala në një konferencë për medie tha se edhe agjenda legjislative e Qeverisë Kurti është jo reale.

Ndërsa, Yll Zeka tha se në disa raste të shkarkimit të zyrtarëve te lartë publik nuk është respektuar Kushtetuta, ligji dhe procedura.

Lexo edhe

Video