​Ia këput kabllot e rrymës dhe ia ndal ujin një lokali te Rruga B, arrestohet

​Ia këput kabllot e rrymës dhe ia ndal ujin një lokali te Rruga B, arrestohet

Policia në Prishtina ka arrestuar një të dyshuar mashkull kosovar për shkak se i kishte këputur kabllot e rrymës si dhe kishte ndalur ujin në lokalin pronë e ankuesit mashkull kosovar.

Ngjarja ka ndodhur në Rrugën B në kryeqytet.


Sipas ankuesit, ai dhe i dyshuari kishin pas mosmarrëveshje është me herët.

Me vendim te prokurorit i dyshuari është dërguar ne mbajtje.

Lexo edhe

Video