​I zhdukur prej 17 muajsh, familjarët presin që Bedri Rexhepi të kthehet i gjallë

Sot bëhen 17 muaj nga dita kur është zhdukur biznesmeni Bedri Rexhepi, por familja akoma nuk ka një përgjigje për fatin e tij. Informacionet të cilat deri tani kanë familjarët janë se Bedri Rexhepi më datën 8 prill 2021 është parë në Novobërdë dhe nga aty më asgjë nuk dihet për të. Gjatë muajit gusht … Continue reading ​I zhdukur prej 17 muajsh, familjarët presin që Bedri Rexhepi të kthehet i gjallë