​Hovenier për marrëveshjen për targat: Shton sigurinë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier ka mirëpritur marrëveshjen e arritur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Bruksel për targat. Ai në Twitter ka shkruar se ShBA vlerëson qasjen konstruktive dhe fleksibilitetin që rezultoi në këtë marrëveshje, e cila siç tha ai, rrit sigurinë dhe avancon përpjekjet për normalizimin e marrëdhënieve. “Vlerësojmë qasjen … Continue reading ​Hovenier për marrëveshjen për targat: Shton sigurinë