​Hovenier për marrëveshjen për targat: Shton sigurinë

​Hovenier për marrëveshjen për targat: Shton sigurinë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier ka mirëpritur marrëveshjen e arritur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Bruksel për targat.

Ai në Twitter ka shkruar se ShBA vlerëson qasjen konstruktive dhe fleksibilitetin që rezultoi në këtë marrëveshje, e cila siç tha ai, rrit sigurinë dhe avancon përpjekjet për normalizimin e marrëdhënieve.


“Vlerësojmë qasjen konstruktive dhe fleksibilitetin që rezultoi në këtë marrëveshje të rëndësishme ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Marrëveshja rrit sigurinë dhe avancon përpjekjet për normalizimin e marrëdhënieve”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • […] — Edi Rama (@ediramaal) November 24, 2022 ​Hovenier: Kosova dhe Serbia të angazhohen në mënyrë konstruktive në negociata Hovenier për marrëveshjen për targa: Qeveria e Kosovës shkoi aty ku perëndimi dëshironte të shkonte ​Hovenier për marrëveshjen për targat: Shton sigurinë […]

Komentet janë të mbyllura.