​Hoti: I përjetshëm qoftë kujtimi për viktimat e gjenocidit në Srebrenicë

Ish-kryeministri i Kosovës, njëherit deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hoti ka kujtuar 26-vjetorin e masakrës së Srebrenicës. Ai ka shkruar “I përjetshëm qoftë kujtimi për viktimat e gjenocidit në Srebrenicë”. Në këtë 26-vjetor, ka shkruar edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti. Kurti thotë se duan paqe dhe barazi mes kombeve në Ballkan … Continue reading ​Hoti: I përjetshëm qoftë kujtimi për viktimat e gjenocidit në Srebrenicë