​Haziri: S’kemi koalicion me asnjë parti

Pas mbledhjes së Kryesisë, nënkryetar i LDK-së Lutfi Haziri tha se marrëveshje politike bllok nuk do të ketë me asnjë parti politike për zgjedhjet në balotazh, përveç parimit me qytetarë. “Ne nuk kemi asnjë ftesë dhe as nuk kemi bërë ftesë për asnjë subjekt për të bërë koalicione për zgjedhjet në balotazh”, tha ai. Haziri i … Continue reading ​Haziri: S’kemi koalicion me asnjë parti