​Haxhiu: Dënime maksimale për dhunuesit e ngacmuesit seksualë

“Ngacmuesit e dhunuesit po e vështirësojnë jetën e vajzave e grave gjithandej Kosovës dhe kjo është e pa tolerueshme”. Kështu u shpreh ministrja Drejtësisë, Albulena Haxhiu, pas një tjetër rasti të sulmit seksual në vend që u publikua pasditen e së premtes. Alpinistja Mrika Nikqi ishte viktimë e një sulmi seksual në një nga rrugët … Continue reading ​Haxhiu: Dënime maksimale për dhunuesit e ngacmuesit seksualë