​Haradinaj përfundon dëshminë në Hagë: Kundërshtimin e kemi ndaj qasjes që ka prokuroria dhe jo ndaj gjykatës

Ish-nënkryetari i Organizatës së veteranëve të Luftës së UÇK-së, Nasim Haradinaj a ka thënë se kundërshtimin e kanë ndaj qasjes që sipas tij po ndjek Zyra e Prokurorit të Specializuar dhe jo ndaj Dhomave të Specializuara. Ai ka përfunduar dëshminë e tij para trupit gjykues. Në ditën e katërt të dëshmisë së tij derisa i … Continue reading ​Haradinaj përfundon dëshminë në Hagë: Kundërshtimin e kemi ndaj qasjes që ka prokuroria dhe jo ndaj gjykatës