​Hapet vendkalimi kufitar në mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton se të dielën, do të mbahet ceremonia e hapjes së vendkalimit kufitar tjetër në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pikën Restelicë-Strazimir. Sipas njoftimit, ceremonia do të mbahet në orën 12:00.