​Hapet në kohë edhe qendra më e madhe e votimit në Fushë Kosovë

Në komunë e Fushë Kosovës është hapur me kohë  qendra më e madhe e votimit në shkollën fillore “Selman Riza”, 0901E, qendër në të cilën të drejtë votë kanë 14 mijë e 600 qytetarë, me 17 vendvotime.

Në komunën e Fushë Kosovës janë 15 qendra të votimit me gjithsej 50 vendvotime.


Menaxheri i kësaj qendre, Esat Simnica u  tha se u është ndaluar nga KQZ qe të japin deklarata për medie.

Në Komunën e Fushë Kosovës të drejtë vote kanë 40 mijë e 289 qytetarë, ndërsa sot mbi 1 milion e 260 e 571 qytetarë.

Në garën për të parin e Fushë Kosovës është kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Burim Berisha dhe ai i Lëvizjes Vetëvendosjes, Enver Bajçinca.

Lexo edhe

Video