​Hajdutët vjedhin telefona e stoli ari në një shtëpi në Lipjan

​Hajdutët vjedhin telefona e stoli ari në një shtëpi në Lipjan

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se hajdutët kanë vjedhur tetë telefona mobil dhe stoli ari në një shtëpi në Lipjan.


Lidhur me këtë ka njoftuar ankuesi mashkull dhe se deri më tani, të dyshuarit janë të panjohur për Policinë.

Sipas Policisë, rasti është duke u hetuar dhe lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

Lexo edhe

Video