​Grupi Ndërinstitucional për KiE mblidhet sot, merr pjesë edhe Kurti

​Grupi Ndërinstitucional për KiE mblidhet sot, merr pjesë edhe Kurti

Grupi Ndërinstitucional për Këshillin e Evropës do të mblidhet sot.


Sipas njoftimit, në këtë mbledhje do të marrë pjesë kryeministri Albin Kurti dhe zëvendëskryeministrja Donika Gërvalla.

Mbledhja do të fillojë në ora 9:30. 

Lexo edhe

Video