​Gjykimi në Hagë, dëshmitari thotë se nuk e ka njohur të akuzuarin por e di që është ai i cili e ka rrahur

Po vazhdon gjykimi i ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Salih Mustafa, në Dhomat e Specializuara në Hagë ku po dëgjohet dëshmitari i parë i cili ndër të tjera ka thënë se i akuzuari ka qenë ai i cili e ka mbajtur dhe rrahur por që nuk e ka parë asnjëherë atë. Dëshmitari i … Continue reading ​Gjykimi në Hagë, dëshmitari thotë se nuk e ka njohur të akuzuarin por e di që është ai i cili e ka rrahur