​Gërvalla në Athinë, do të takohet me homologun e saj Dendias

​Gërvalla në Athinë, do të takohet me homologun e saj Dendias

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla po qëndron në Athinë për vizitë zyrtare.

Në Greqi, kryediplomatja e Kosovës mësohet se do të takohet me homologun e saj Nikos Dendias. Fokus i kësaj vizite është thellimi i marrëdhënieve bilaterale mes të dy shteteve.


Ministrja Gërvalla gjatë qëndrimit në Greqi do të zhvillojë takime edhe me diplomatë dhe me komunitetin e biznesit për të inkurajuar avancimin e marrëdhënieve ekonomike dhe për të promovuar ofertën kosovare për investitorët e huaj.

Ministrja Gërvalla gjithashtu do të ketë në fokus gjatë takimeve të saja forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional në fushën e arsimit, kulturës, por edhe në fusha të tjera që janë të rëndësishme për të dyja vendet.

Lexo edhe

Video