​Gërvalla kërkon nga Osmani të lirojë nga detyra të gjithë ambasadorët e emëruar politikisht

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka përcjellë gjatë kësaj jave tek Presidentja e Republikës së Kosovës, propozimin për lirim nga detyra dhe tërheqje nga misioni diplomatik për të gjithë ambasadorët e Republikës së Kosovës, të emëruar politikisht. Këtë lajm e ka bërë të ditur këshilltari i lartë i Gërvallës, Kreshnik Ahmeti, i cili … Continue reading ​Gërvalla kërkon nga Osmani të lirojë nga detyra të gjithë ambasadorët e emëruar politikisht