​Gërvalla kërkon nga Osmani të lirojë nga detyra të gjithë ambasadorët e emëruar politikisht

​Gërvalla kërkon nga Osmani të lirojë nga detyra të gjithë ambasadorët e emëruar politikisht

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka përcjellë gjatë kësaj jave tek Presidentja e Republikës së Kosovës, propozimin për lirim nga detyra dhe tërheqje nga misioni diplomatik për të gjithë ambasadorët e Republikës së Kosovës, të emëruar politikisht.

Këtë lajm e ka bërë të ditur këshilltari i lartë i Gërvallës, Kreshnik Ahmeti, i cili ka thënë se MPJD i falënderon të gjithë ambasadorët për punën dhe angazhimin e deritanishëm.


“Në përputhje me Ligjin, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), ka përcjellë gjatë kësaj jave tek Presidentja e Republikës së Kosovës, propozimin për lirim nga detyra dhe tërheqje nga misioni diplomatik për të gjithë ambasadorët e Republikës së Kosovës, të emëruar politikisht, duke i falënderuar për punën dhe angazhimin e deritanishëm’, ka thënë ai.

Lidhur me këtë, ministrja Gërvalla do të deklarohet më hollësisht gjatë ditës së nesërme.

Kujtojmë se gjatë ditës Beqë Cufaj, ambasador në Shtutgart të Gjermanisë dhe Qëndrim Gashi, ambasador në Paris, janë liruar nga detyra nga presidentja Vjosa Osmani.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: