​Gazi shtrenjtohet për një cent

​Gazi shtrenjtohet për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për të mërkurën.

Sipas njoftimit, gazi është shtrenjtuar për një cent, nafta ka mbetur njëjtë me një ditë më parë, ndërsa benzina është shtrenjtuar për një cent.


Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt: çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.74 euro për litër, i benzinës 1.61 euro për litër derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz 0.79 euro për litër.

Çmimet e lartcekura vlejnë sot prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lexo edhe

Video