​Flet dëshmitari i parë në Hagë në rastin e Salih Mustafës: Çdo gjë u bë me urdhër të të akuzuarit

Dëshmitari i parë në gjykimin e ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Salih Mustafa, ka thënë në seancën e sotme në Hagë se është kidnapuar nga dy persona që sipas tij ishin prezantuar si pjesëtarë të UÇK-së. Dëshmitari ka thënë se nga ta dhe disa persona të tjerë ai është dërguar në Zllashë dhe … Continue reading ​Flet dëshmitari i parë në Hagë në rastin e Salih Mustafës: Çdo gjë u bë me urdhër të të akuzuarit