​Finlanda mbyll kufirin për turistët rusë

Finlanda po mbyll kufirin e saj për turistët rusë nga e premtja – fqinji i fundit i Moskës në BE që e bën këtë. Polonia, Estonia, Letonia dhe Lituania mbyllën kufijtë e tyre për turistët rusë në fillim të këtij muaji. Por rusët do të lejohen të vizitojnë familjen ose për punë dhe studime në … Continue reading ​Finlanda mbyll kufirin për turistët rusë