​Fillon të dëgjohet dëshmitari i parë në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ku po mbahet gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, ka filluar të dëgjohet dëshmia e dëshmitarit të parë, nën masa sigurie ku identiteti I tij nuk bëhet i ditur për publikun.


Dëshmitari është betuar që do të flasë të vërtetën para trupit gjykues.

“Deklaroj se do te them të vërtetën, vetëm të vërtetën dhe nuk do të mbaj në fshehtësi asgjë për të cilën kam dijeni”, ka thënë ndër të tjera dëshmitari derisa ka lexuar deklaratën e dëshmitarit të cilën ia ka dhënë gjykata.

Lexo edhe

Video

3 Comments

Komentet janë të mbyllura.