​Fillon seanca e parë e Kuvendit në sesionin vjeshtor

Ka filluar seanca e parë e Kuvendit të Kosovës në sesionin vjeshtor, pas pushimeve rreth 1 mujore të deputetëve.

Në rikthimin e tyre, të zgjedhurit popullit përveç të zakonshmeve, deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare do të shqyrtojnë Projektligjin për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj dhe Projektligjin për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit.


Ndërsa pritet të formojnë edhe komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për Bordin e RTK-së.

Lexo edhe

Video