​Fillon pajisja me letërnjoftime

​Fillon pajisja me letërnjoftime

Pas një kohe, tani qytetarët e Kosovës do të mund të pajisen me letërnjoftim. Kështu bëri të ditur Ministria e Punëve të Brendshme, përkatësisht Agjencia e Regjistrimit Civil nëpërmjet një komunikate për media.


“Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) e Republikës së Kosovës përkatësisht Agjencia e Regjistrimit Civil njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se tashmë ka filluar prodhimi dhe pajisja e qytetarëve me letërnjoftim të Republikës së Kosovës. Të gjitha rastet të cilat kanë qenë në pritje për procedim, tashmë janë kryer dhe janë shpërndarë nëpër qendrat e tyre përkatëse si dhe në misionet konsullore/diplomatike”, thuhet në komunikatë.

Ndërkaq, nga ministria kanë kërkuar falje të gjithë qytetarëve që gjatë kësaj periudhe kohore nuk kanë arritur të pajisen me letërnjoftim sipas procedurave të parapara.

Lexo edhe

Video

error: