​Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet data për mbajtjen e seancës plenare

​Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet data për mbajtjen e seancës plenare

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ku pritet të caktohet seanca e re plenare.


Në rend të ditës përveç përgatitjeve për seancë është edhe shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale.

Në këtë mbledhje po marrin pjesë përfaqësuesit e gjitha grupeve parlamentare.

Lexo edhe

Video