​Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

​Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka nisur mbledhjen e radhës, ku në rend dite është caktimi i datës për seancën e re plenare.


Për seancën e radhës, pritet të caktohet interpelanca me ministrin e Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, për çështjen: “Ligji i zyrtarëve publikë”, dhe shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Qeverinë e Republikës së Kosovës, si dhe disa projektligje të tjera.

Lexo edhe

Video