​Fehmi Kupina zgjidhet kryesues i Asamblesë së Prishtinës

Në raundin e tretë, Fehmi Kupina nga LDK-ja arriti të zgjidhet kryesues i kuvendit të Komunës së Prishtinës. 


Të pranishëm në sallë ishin 42 asamblist, prej tyre kanë votuar 25 asamblistë sa morën pjesë në votim, Kupina mori 25  vota.

AAK dhe AKR nuk ishin prezent në sallë për votimin e kryesuesit të LDK-së.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.